E-mail Telefon Cím

BTX

BTX

BTX

Az izmokba fecskendezett injekció helyileg hat, meggátolja az ingerületátvitelt az idegvégződések és az izomrostok között, így bénítja az izmokat.

Arc, nyak

Az izmokba fecskendezett injekció helyileg hat, meggátolja az ingerületátvitelt az idegvégződések és az izomrostok között, így bénítja az izmokat. A kezelés utáni változás a tükörbe nézve is azonnal látható.

Hónalji izzadáskezelés botox injekcióval

A túlzott izzadás gyorsan, biztonságosan kezelhető botox injekcióval. Az apró tűszúrásokkal, felületesen beadott btx megakadályozza a verejték termelődését. Helyi érzéstelenítés után gyakorlatilag fájdalommentes beavatkozás. Hatása általában 8-10 hónapig tart.

Vissza

Ez is érdekelhet

Minden velünk töltött nap egy újabb exkluzív élmény ígérete. Minden nálunk töltött nap egy újabb lépés az egészség felé.

NAD+ infúzió

NAD+ infúzió

Az egyoldalú táplálkozás és a mozgáshiány kompenzálása kapcsán egyre népszerűbbek az étrendkiegészítők és a multivitaminok, amelyek piaca az...

Érdekel
Nutrigenetika

Nutrigenetika

A NutriGen teszt egy innovatív nutrigenomikai algorimus a személyre szabott táplálkozási terv, étrendkiegészítés és testsúlycsökkentés...

Érdekel
Krioszauna

Krioszauna

A krio szauna a hagyományos szauna ellentéte, ugyanis a szervezetet rövid időre, -120 °C és -170 °C közötti hőmérsékleti közegben tartja.

A...

Érdekel
Hidrogénterápia

Hidrogénterápia

„NEM AZ OXIGÉN, HANEM A HIDROGÉN AZ ÉLET ÜZEMANYAGA” - Szentgyörgyi Albert híres mondata 

A molekuláris hidrogén nem csak energia...

Érdekel
Tradicionális kínai medicina

Tradicionális kínai medicina

 Tradicionális Kínai Medicina röviden TCM Kínából eredő, hagyományos orvosi eljárások gyűjtőfogalma, melyet a nyugati világ nagy részében és...

Érdekel