E-mail Telefon Cím

Guna Bioterápia

Guna Bioterápia

Guna Bioterápia

Mozgásszervi fájdalomcsillapítás

A fiziológiai állapotot helyreállító orvoslás, azaz a GUNA-módszer teoretikus alapjai visszanyúlnak a több ezer éves keleti gyógymódokhoz, és ezt a tudást ötvözi a legmodernebb molekuláris biológiai kutatási eredményekkel.

Kopás, gyulladás, túlerőltetés, sportsérülések során fellépő csont-, ízület-, izom-, kötőszövet- illetve idegi eredetű fájdalom csökkentésére MD orvosi kollagén injekciós terápiát alkalmazunk. A készítmények steril kollagént és olyan segédhatóanyagokat tartalmaznak, amelyek gyors és hatékony javulást biztosítanak.

Nem tartalmaznak a klasszikus értelemben vett fájdalom- vagy gyulladáscsökkentőt. Az injekciós eljárás során a hatóanyagot a legvékonyabb tűvel juttatjuk be az érintett terület nyomás-érzékeny pontjain keresztül, akupunktúrás pontokat is felhasználva.

Vissza

Ez is érdekelhet

Minden velünk töltött nap egy újabb exkluzív élmény ígérete. Minden nálunk töltött nap egy újabb lépés az egészség felé.

NAD+ infúzió

NAD+ infúzió

Az egyoldalú táplálkozás és a mozgáshiány kompenzálása kapcsán egyre népszerűbbek az étrendkiegészítők és a multivitaminok, amelyek piaca az...

Érdekel
Nutrigenetika

Nutrigenetika

A NutriGen teszt egy innovatív nutrigenomikai algorimus a személyre szabott táplálkozási terv, étrendkiegészítés és testsúlycsökkentés...

Érdekel
Krioszauna

Krioszauna

A krio szauna a hagyományos szauna ellentéte, ugyanis a szervezetet rövid időre, -120 °C és -170 °C közötti hőmérsékleti közegben tartja.

A...

Érdekel
Hidrogénterápia

Hidrogénterápia

„NEM AZ OXIGÉN, HANEM A HIDROGÉN AZ ÉLET ÜZEMANYAGA” - Szentgyörgyi Albert híres mondata 

A molekuláris hidrogén nem csak energia...

Érdekel
Tradicionális kínai medicina

Tradicionális kínai medicina

 Tradicionális Kínai Medicina röviden TCM Kínából eredő, hagyományos orvosi eljárások gyűjtőfogalma, melyet a nyugati világ nagy részében és...

Érdekel