E-mail Telefon Cím

Hidrogén terápia

Hidrogén terápia

Hidrogén terápia

„NEM AZ OXIGÉN, HANEM A HIDROGÉN AZ ÉLET ÜZEMANYAGA” - Szentgyörgyi Albert híres mondata 

A molekuláris hidrogén nem csak energia hordozóként funkcionál, hanem rendkívül hatékony antioxidáns. A kétatomos, azaz molekuláris hidrogén a legkiválóbb ismert antioxidáns a Földön. A legkisebb antioxidáns, s az egyetlen az oxidánsok közül, amely nem válik szabadgyökké, amikor elektronjától megválik, mint pld „C” és „E” vitaminok! 

E tulajdonsága révén a legerősebb antioxidáns, olyan kisméretű ionokkal, amelyek szervezetünkben azonnal, bárhova eljutnak. A molekuláris hidrogén jelző molekulaként működik és így könnyen behatol a sejtekbe.

A molekuláris hidrogén inhalációs terápia 2007-től számos klinikai vizsgálatban elismerte, hogy erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatást fejt ki a szervezetre. Az évek során a klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a hidrogén belélegzése megvédheti a COVID okozta tüdőgyulladásban szenvedő betegek tüdejét és más szerveit. 

Összehasonlítva a leginkább ismert antioxidánsokkal, 176-szor erősebb hatása van mint a C- vitaminnak, vagy 865-ször hatásosabb mint a Q10. Azaz, a H2-nek egy komoly mértékű, pozitív anti-aging (öregedésgátló) hatása van, illetve regenerálja a sérült sejteket. 

Vissza

Ez is érdekelhet

Minden velünk töltött nap egy újabb exkluzív élmény ígérete. Minden nálunk töltött nap egy újabb lépés az egészség felé.

NAD+ infúzió

NAD+ infúzió

Az egyoldalú táplálkozás és a mozgáshiány kompenzálása kapcsán egyre népszerűbbek az étrendkiegészítők és a multivitaminok, amelyek piaca az...

Érdekel
Nutrigenetika

Nutrigenetika

A NutriGen teszt egy innovatív nutrigenomikai algorimus a személyre szabott táplálkozási terv, étrendkiegészítés és testsúlycsökkentés...

Érdekel
Krioszauna

Krioszauna

A krio szauna a hagyományos szauna ellentéte, ugyanis a szervezetet rövid időre, -120 °C és -170 °C közötti hőmérsékleti közegben tartja.

A...

Érdekel
Hidrogénterápia

Hidrogénterápia

„NEM AZ OXIGÉN, HANEM A HIDROGÉN AZ ÉLET ÜZEMANYAGA” - Szentgyörgyi Albert híres mondata 

A molekuláris hidrogén nem csak energia...

Érdekel
Tradicionális kínai medicina

Tradicionális kínai medicina

 Tradicionális Kínai Medicina röviden TCM Kínából eredő, hagyományos orvosi eljárások gyűjtőfogalma, melyet a nyugati világ nagy részében és...

Érdekel