E-mail Telefon Cím

Rendezvények az Evergreenben

Csapatépítés

Az Evergreen ideális csapatépítő helyszín, mert kombinálja az egészséges életmódot támogató környezetet a szállás lehetőségével. A resort kínál csoportos jóga órákat, amelyek segítenek a stressz csökkentésében és a csapat összetartásának erősítésében. A központ modern felszereltséggel rendelkezik, ideális helyszín a csapatépítő tevékenységek lebonyolításához, miközben biztosítja a résztvevők kényelmét és kikapcsolódását.

Ajánlatot kérek

Privát rendezvény

Az Evergreen kiváló választás lehet privát rendezvények lebonyolítására is, legyen szó céges találkozóról, családi összejövetelről vagy más exkluzív eseményekről. Az üdülő lehetőséget kínál arra, hogy a rendezvényt zavartalanul, privát környezetben tartsák meg. Az exkluzív helyszín lehetővé teszi a rendezvény személyre szabását, a résztvevők kényelmének és igényeinek maximális figyelembevételével. A resort különböző helyszíneket kínál a rendezvény lebonyolításához, legyen az elegáns konferenciaterem, hangulatos belső tér vagy akár szabadtéri kerti terület.

Ajánlatot kérek

Miért az Evergreen?

Az Evergreen különféle programokat és szolgáltatásokat kínál a csapatépítés és a résztvevők megismerése céljából: Menedzser szűrés: Egészségügyi vizsgálatok segítik a résztvevőket egészségük megértésében. Anti Burn-out program: Stresszkezelő és egészségmegőrző tevékenységek. Kapcsolj ki!: Relaxációs és meditációs technikák a stressz csökkentésére. Egyéni kezelések: Személyre szabott masszázs és relaxációs kezelések. Catering: A csapat megismerkedhet, a vegán ételek sokszínűségével akár egy workshop keretein belül is. Ezek a programok összehozzák és kikapcsolják a csapatot, miközben segítenek az egészségük megőrzésében.

Ajánlatot kérek

Workshop helyszínt keresel?

Az Evergreen ideális helyszín workshopok, jógatáborok, vagy önismereti tréningek számára is. A környezet nyugodt és inspiráló, a modern helyszínek lehetővé teszik a hatékony tanulást és együttműködést. Emellett van lehetőség az élményfőzésre, a közös munkára, egy kreatív és interaktív környezetben.

Ajánlatot kérek