E-mail Telefon Cím

Rólunk

Az Evergreen Health egy nyugat-magyarországi székhelyű a prevencióra, egészségmegőrzésre fókuszáló egészségügyi centrum, valamint az egészséges táplálkozásra, az öregedési folyamatok lassítására, és wellnessre fókuszáló egészségturisztikai desztináció. Orvosokból, terapeutákból, ápolókból, tanácsadókból és más szakemberekből álló nemzetközi csapatunk olyan vizsgálatokat, diagnosztikákat és kezeléseket, terápiákat, wellness és spa programokat, valamint kozmetikai termékeket és étrend-kiegészítőket holisztikus, egyénre specializált ötvözetével áll ügyfeleink/pácienseink rendelkezésére, amelyek elősegítik az egészséges életmódra való átállást, a folyamatos kiváló közérzetet és a hosszú, kiegyensúlyozott életet. Az életmódból és az élethelyzetek változásaiból fakadó szervi, vagy mentális problémák széles spektrumára van megoldásunk nemcsak magánszemélyeknek, és családtagjaiknak, de vállalatok munkavállalói, vezetői részére is.

Az Evergreen Health tudja, hogy a gyógyuláshoz a jól felépített orvosszakmai programok mellett szükséges, hogy a lélek is megnyugodjon, feltöltődjön. Páratlan természeti környezetünkben minden feltétel adott a tökéletes rekreációhoz, feltöltődéshez. A legmagasabb nyugat-európai sztenderdeknek megfelelő járóbeteg szakvizsgálatokkal, személyre szabott preventív jellegű szűrővizsgálatokkal, valamint több hétig tartó terápiás, vagy kényeztető csomagokkal állunk ügyfeleink, pácienseink rendelkezésére.

 Az orvosi, orvos-esztétikai, wellness és spa szolgáltatások mellett az Evergreen Health különleges atmoszférája, a Zalai-dombság páratlan panorámája és a lokáció infrastrukturális adottságai lehetővé teszik kis-, közép-, és nagyvállalatok számára 40-50 fős, de - partnerszállodáink segítségével - akár nagyobb vállalati rendezvények, konferenciák, workshopok, management meetingek, csapatépítők megtartását is, de legmodernebb rendezvénytechnikai eszközök segítségével az Evergreen Health tökéletes helyszíne lehet akár egy meghitt családi rendezvénynek, egy romantikus esküvőnek, vagy egy diszkét privát fogadásnak is. Legyen akármilyen extravagáns, a megszokottól eltérő, egyedi igény, tapasztalt rendezvényszervezőink gondoskodnak a felejthetetlen alkalomról.