E-mail Telefon Cím
Főoldal / Infúzió kúrák / Haj és Bőr + Eszenciális amminosavak

Haj és Bőr + Eszenciális amminosavak

Haj és Bőr + Eszenciális amminosavak

Haj és Bőr + Eszenciális amminosavak

Az esszenciális aminosavak hiányának komoly szerepe van a bőr- és hajproblémák kialakulásában. Összesen húszféle aminosav létezik, ám az esszenciális aminosavakat a szervezet más forrásokból nem tudja előállítani. A haj szempontjából a két legfontosabb aminosav a metionin és a cisztein, amelyek néhány vitaminnal és ásványi anyaggal (B6, B9, D3, cink, kálcium) együtt nélkülözhetetlenek a haj és a köröm növekedésében. A metionin fontos szerepet játszik a kreatinképződésben, amely a hajszálak és a köröm szaruvegyületének alapja. A cisztein pedig a hajszálak átmérőjét alakítja ki, és elősegíti a hajszálak újraképződését, amikor azok természetes életciklusuk végén kihulltak. A haj és a köröm növekedése, illetve a bőrrétegek folyamatos megújulása egy állandó: ezt a folyamatot támogatják a haj- és bőrregeneráló infúziós terápiák, amelyek esszenciális aminosavakat, illetve a nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Ez az infúzió nem tartalmaz NAD+-t.

 Infúzió terápia előtt: 

Az infúzió terápiák igénybevétele előtt a páciensnek gondosan át kell gondolnia és meg kell terveznie a kezelés céljait. 

• bármilyen fennálló egészségügyi probléma esetén külön előzetes orvosi egyeztetés szükséges

• csak megbízható, orvos és a kezelőszemélyzet által előállított és adminisztrált IV készítményeket szabad használni

• az IV terápiát adminisztráló szakembereknek fel kell mérniük a páciens alapvető egészségügyi állapotát (szedett gyógyszerek, releváns betegségek, allergiák)

 Az infúzió terápia kockázatai:

Jelenleg az infúzió terápiák egészségügyi kockázatai nem ismertek, ugyanakkor kockázatot jelenthet a túl gyakori igénybevétel, illetve felléphetnek a vénaszúrásnál jelentkező megszokott problémák (bár ezek előfordulása szakértő beadás esetén minimalizálható).

A terápiát adminisztráló személyzetnek adekvát felvilágosítást kell adni a páciens kezeléssel és hatásokkal kapcsolatos kérdéseire.

Vissza

Ez is érdekelhet

Minden velünk töltött nap egy újabb exkluzív élmény ígérete. Minden nálunk töltött nap egy újabb lépés az egészség felé.

NAD+ infúzió

NAD+ infúzió

Az egyoldalú táplálkozás és a mozgáshiány kompenzálása kapcsán egyre népszerűbbek az étrendkiegészítők és a multivitaminok, amelyek piaca az...

Érdekel
Nutrigenetika

Nutrigenetika

A NutriGen teszt egy innovatív nutrigenomikai algorimus a személyre szabott táplálkozási terv, étrendkiegészítés és testsúlycsökkentés...

Érdekel
Krioszauna

Krioszauna

A krio szauna a hagyományos szauna ellentéte, ugyanis a szervezetet rövid időre, -120 °C és -170 °C közötti hőmérsékleti közegben tartja.

A...

Érdekel
Hidrogénterápia

Hidrogénterápia

„NEM AZ OXIGÉN, HANEM A HIDROGÉN AZ ÉLET ÜZEMANYAGA” - Szentgyörgyi Albert híres mondata 

A molekuláris hidrogén nem csak energia...

Érdekel
Tradicionális kínai medicina

Tradicionális kínai medicina

 Tradicionális Kínai Medicina röviden TCM Kínából eredő, hagyományos orvosi eljárások gyűjtőfogalma, melyet a nyugati világ nagy részében és...

Érdekel