E-mail Telefon Cím

NAD+ Detox

NAD+ Detox

NAD+ Detox

A NAD+ Detox infúzió kiváló választás, ha gyorsan szeretnénk energetizálni és megtisztítani a szervezetünket. A készítmény hatóanyagai különösen hatékonyan segítik a szervezet regenerálódási és anyagcsere folyamatait.

A Detox infúzió gyorsan és hatékonyan visszapótolja a szervezet egészséges anyagcsere folyamataiban nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat, segíti a regenerálódást, és elősegíti a káros anyagok kiürülését a szervezetből. A NAD+ Detox infúzió elsősorban a szervezet önfiatalító folyamatait katalizálja, elősegíti a DNS javítást, mérsékeli az oxidatív stresszt és a gyulladásos folyamatokat.

 Az EVERGREEN ezért ajánlja Önnek a NAD+ Detox-ot:

„Az Evergreen Nad+ Detox infúziója javítja a testi-szellemi regenerációt és teljesítményt. Amellett, hogy segíti a sejtek energiatermelését, kulcsfontosságú az öregedési folyamatok lassításában. Kulcsszerepet játszik a DNS-javításban, a kémiai stresszben és a gyulladásban, valamint fokozza a szervezet stresszből és túlterheltségéből származó regenerációs képességét. A NAD+ Detox segítségével a sejtjeink NAD+ szintje, valamint a létfontosságú ásványi anyagok szintjei feltöltődnek, így sejtjeink belülről teljesen felfrissülnek és megfiatalodnak.

Az egészségtelen életmódot folytató pácienseinknek - akik adott esetben gyógyszerekkel, drogokkal, alkohollal vagy vagy bármilyen egyéb toxikus tevékenységgel rombolják egészségüket – ezzel a NAD+ Detox infúziónkkal segítünk a méreganyagok ellen folytatott harcukban!

Méregtelenítő infúziónkat orvosok, táplálkozási szakértők és életvezetési tanácsadók segítségével állítottuk össze. A forradalmi NAD+ Detox terápia segít, hogy visszanyerje korábbi önmagát.”

Összetevők: Basis Konzentrat Detox, NAD+, Eumetabol glutation

Időtartam: 40-60 perc

 Infúzió terápia előtt: 

Az infúzió terápiák igénybevétele előtt a páciensnek gondosan át kell gondolnia és meg kell terveznie a kezelés céljait. 

• bármilyen fennálló egészségügyi probléma esetén külön előzetes orvosi egyeztetés szükséges

• csak megbízható, orvos és a kezelőszemélyzet által előállított és adminisztrált IV készítményeket szabad használni

• az IV terápiát adminisztráló szakembereknek fel kell mérniük a páciens alapvető egészségügyi állapotát (szedett gyógyszerek, releváns betegségek, allergiák)

 Az infúzió terápia kockázatai:

Jelenleg az infúzió terápiák egészségügyi kockázatai nem ismertek, ugyanakkor kockázatot jelenthet a túl gyakori igénybevétel, illetve felléphetnek a vénaszúrásnál jelentkező megszokott problémák (bár ezek előfordulása szakértő beadás esetén minimalizálható).

A terápiát adminisztráló személyzetnek adekvát felvilágosítást kell adni a páciens kezeléssel és hatásokkal kapcsolatos kérdéseire.

Vissza

Ez is érdekelhet

Minden velünk töltött nap egy újabb exkluzív élmény ígérete. Minden nálunk töltött nap egy újabb lépés az egészség felé.

NAD+ infúzió

NAD+ infúzió

Az egyoldalú táplálkozás és a mozgáshiány kompenzálása kapcsán egyre népszerűbbek az étrendkiegészítők és a multivitaminok, amelyek piaca az...

Érdekel
Nutrigenetika

Nutrigenetika

A NutriGen teszt egy innovatív nutrigenomikai algorimus a személyre szabott táplálkozási terv, étrendkiegészítés és testsúlycsökkentés...

Érdekel
Krioszauna

Krioszauna

A krio szauna a hagyományos szauna ellentéte, ugyanis a szervezetet rövid időre, -120 °C és -170 °C közötti hőmérsékleti közegben tartja.

A...

Érdekel
Hidrogénterápia

Hidrogénterápia

„NEM AZ OXIGÉN, HANEM A HIDROGÉN AZ ÉLET ÜZEMANYAGA” - Szentgyörgyi Albert híres mondata 

A molekuláris hidrogén nem csak energia...

Érdekel
Tradicionális kínai medicina

Tradicionális kínai medicina

 Tradicionális Kínai Medicina röviden TCM Kínából eredő, hagyományos orvosi eljárások gyűjtőfogalma, melyet a nyugati világ nagy részében és...

Érdekel