E-mail Telefon Cím

NAD+ infúzió

NAD+ infúzió

NAD+ infúzió

Az egyoldalú táplálkozás és a mozgáshiány kompenzálása kapcsán egyre népszerűbbek az étrendkiegészítők és a multivitaminok, amelyek piaca az utóbbi 20-30 évben Magyarországon is folyamatosan bővül. Ma már több száz fajta készítményből választhatnak a vásárlók. Ezeknek a készítményeknek a hatékonysága (felszívódás, beépülés) ugyanakkor állandó szakmai vita tárgya. Egyes ásványi anyagok és vitaminok feszívódási mechanizmusai blokkolhatják egymást, amivel viszont a fogyasztók többsége általában nincs tisztában. Az IV terápiák célja, hogy nagy dózisban, koncentráltan és gyorsan bejuttassák a szervezetbe az immunrendszerünk működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Az IV terápiák előnye, hogy az emésztőrendszer megkerülésével a hatóanyagok legjobb és leggyorsabb felszívódását garantálja. A felszívódási hatékonyság 90% feletti, míg a szájon át bevitt vitaminok és nyomelemek legjobb esetben 20-40%-os hatékonysággal képesek felszívódni a szervezetben.

Az utóbbi években az IV terápiák egyre szofisztikáltabbak lettek, egyre több kezelési mód elérhető, mint például immunerősítés, a szervezet általános energetizálása, emésztési problémák kezelése, a szervezetben kialakuló gyulladások mérséklése és megelőzése, reumatikus panaszok enyhítése, megfázás és influenzás tünetek kezelése, másnaposság mérséklése, sportteljesítmény növelése, stb. Az IV terápiákat elsősorban egészséges emberek számára fejlesztették ki, akik erősíteni kívánják az immunrendszerüket és energikusabbak akarnak lenni a mindennapokban.

Az infúziókról áltánosságban

Napjainkra az IV piacon már rengetegféle vitaminkoktél van forgalomban, a legtöbb sóoldatban tartalmaz C, B, D és A vitaminokat, magnéziumot, kalciumot, cinket, folsavat, szeléniumot, antioxidásnokat (például arginint és glutationt), nikotinamid-adenin-dinukleotidot (NAD) és különböző segédanyagokat. A legtöbb IV terápiás szolgáltató kínál hidratációs, energatizáló, immunizáló, detoxifikáló (másnaposság elleni), öregedés elleni (bőr- és hajvédő), NAD-koncentrált készítményeket, illetve Myers-koktélokat. A különböző fajta IV koktélok különböző összetevő komponenseket tartalmaznak, és a páciensek szakorvosi ajánlással, vagy a saját preferenciáik alapján választják ki a legmegfelelőbb formulát. A nyugati országokban egyre több az IV terápiák adminisztrálására szakosodott ellátó, köztük egyre több az olyan vállalkozás, amelyeknek az IV terápiás kezelések nyújtása az elsődleges vagy az egyetlen profiljuk. Az átlagosan körülbelül egy órát igénylő kezelések jellemzően erre dedikált rendelőhelyiségekben zajlanak, de egyre népszerűbbek az otthon beadott IV koktélok is. Az IV terápiás formulák és oldatok adminsztrálása általában a legegyszerűbb gravitációs működésű infúziórendszerekkel történnek, amelyek bekötését és eltávolítását szakértő személyzet végzi.

A NAD+ infúziók típusai

NAD+ Detox: 
A NAD+ Detox infúzió kiváló választás, ha gyorsan szeretnénk energetizálni és megtisztítani a szervezetünket. A készítmény hatóanyagai különösen hatékonyan segítik a szervezet regenerálódási és anyagcsere folyamatait.
A Detox infúzió gyorsan és hatékonyan visszapótolja a szervezet egészséges anyagcsere folyamataiban nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat, segíti a regenerálódást, és elősegíti a káros anyagok kiürülését a szervezetből. A NAD+ Detox infúzió elsősorban a szervezet önfiatalító folyamatait katalizálja, elősegíti a DNS javítást, mérsékeli az oxidatív stresszt és a gyulladásos folyamatokat.

NAD+ Fat Burner
A NAD+ Fat Burnert azoknak a pácienseinknek állítottok össze, akik aktív életmód mellett is nehezebben szabadulnak meg a kilóktól. A Fat Burner a metabolizmus folyamatok gyorsításával segíti a fogyást, és csökkenti a krónikus fáradtságot, ami növeli a mozgáskedvet. 

NAD+ Vitamin Immun Boost
A stressz, a rossz táplálkozás, a mozgásszegény életmód jelentősen rontják a sejtfunkciókat. A NAD+ Vitamin infúzió hatékonyan tölti fel a szervezetet vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek segítségével visszanyerhetjük mentális és fizikai erőnlétünket. A kezelés segít abban is, hogy immunrendszerünk hatékonyabban vegye fel a harcot a betegségekkel és a szezonális járványokkal. A Vitamin Immuns Booster infúzió a szervezet számára leginkább nélkülözhetetlen vitaminokat, aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazza, amelyek a NAD+ koenzimmel szinergiába lépve erősítik a szervezet immunrendszerét.

Az infúzió terápiák kockázatai, mellékhatásai

Jelenleg az IV terápiák egészségügyi kockázatai nem ismertek, ugyanakkor kockázatot jelenthet a túl gyakori igénybevétel, illetve felléphetnek a vénaszúrásnál jelentkező megszokott problémák (bár ezek előfordulása szakértő beadás esetén minimalizálható).

Az infúzió terápiák igénybevétel előtt

Az IV terápiák igénybevétele előtt a páciensnek gondosan át kell gondolnia és meg kell terveznie a kezelés céljait.

• bármilyen fennálló egészségügyi probléma esetén külön előzetes orvosi egyeztetés szükséges

• csak megbízható, orvos és a kezelőszemélyzet által előállított és adminisztrált IV készítményeket szabad használni

• az IV terápiát adminisztráló szakembereknek fel kell mérniük a páciens alapvető egészségügyi állapotát (szedett gyógyszerek, releváns betegségek, allergiák)

A terápiát adminisztráló személyzetnek adekvát felvilágosítást kell adni a páciens kezeléssel és hatásokkal kapcsolatos kérdéseire.

Hatóanyagok

 • Konzentrat Myers (100ml)

  A Myers-koktél az egyik legszélesebb körben használt infúziós vitaminkeverék. A koktél többek között magnéziumot, cinket és alapvető vitaminokat (B-vitaminok, C-vitamin) tartalmaz.

 • NAD+ IV 500mg

  A NAD+ (nikotinamid-adenin-dinukleotid) egy olyan koenzim számos metabolikus folyamat esszenciális szereplője. Nagy szerepet játszik a szervezet energiatermelésében, a tápanyagok átalakulásában és beépülésében, a sejtvédelemben, a sejten belüli folyamatok szabályozásában, stb. A szervezet NAD+ szintje az életkor előrehaladásával csökken, természetes formában csak nagyon korlátozottan pótolható.

 • Glutathione 600 mg

  A glutation a szervezet egyik legfontosabb antioxidánsa, amely védi a mitokondriumokat az oxidációs folyamatoktól. A glutation késlelteti a szervezet öregedési folyamatait, semlegesíti a méreganyagokat. A betegségek, a stressz, a helytelen táplálkozás, az öregedés csökkenti a szervezet glutationszintjét.

 • Eumetabol

  Az Eumetabol készítmény az intracellurális glutationszint emelését segíti, amivel pozitívan befolyásolja a szervezet immunmodulációs folyamatait.

 • Konzentrat N 100ml

  Előre meghatározott terápiákhoz előre meghatározott összetevőket és hatóanyag arányokat tartalmazó infúziós készítmény. A standard Konzentrat N protokoll infúzió tartalmaz: Taurin 1500 mg, L-karnitin 1000 mg, N-acetil-L-cisztein, L-lizin HCl, L-aszkorbinsav 300 mg, L-arginin HCl, L-karnozin 200 mg, nikotinamid, D-panthenol,piridoxin HCl 100 mg. 100 mg, cink D-glükonát 69,7 mg, kalcium-klorid 45 mg, magnézium-klorid 40 mg, kálium-klorid 15 mg, riboflavin-5-foszfát mononátrium só 10mg, hidroxokobalamin-acetát 1,031 mg, nátrium-szelenit 0,2188 mg, víz

 • Taurin

  A taurin egy nem fehérjeépítő aminosav, amely szerepet játszik a sejtek tápanyagfelvételi folyamataiban (elősegíti a glükóz sejtekbe áramlását). Fizikai megterhelés, vagy stressz és betegség hatására a szervezet taurintartalékai csökkennek.

 • Carnitine

  Az L-karnitin egy természetes aminosav származék, amelynek kulcsszerepe van a szervezet anyagcsere folyamataiban. Az L-karnitin részt vesz a zsírsavak mitokondriumokba való szállításában, ahol a zsírok energiává alakulnak át.

 • Acetyltyrosin 500mg

  Az N acetil-L-tirozin aminosav a fehérjeszintézis nélkülözhetetlen molekula. Javítja a mentális éberséget és a közérzetet, segít a mentális és a fizikai fáradtság legyőzésében.

 • Phosphatidylcholin 250

  A foszfatidil-kolin gyorsítja a zsírok anyagcseréjét, csökkenti a koleszterinszintet és javítja a májfunkciókat.

 • Unizinc Inject 10ml

  A cink nélkülözhetetlen ásványi anyag a szervezet számára. Részt vesz a vércukorszint szabályozásában, védi a sejteket az oxidatív stressztől, és az egyik legfontosabb immunerősítő.

 • B Komplex Forte 10ml

  A B-vitaminoknak kulcsszerepe van az idegrendszer és az immunrendszer működésének fenntartásában. A B-vitamin hiánya fáradékonysághoz, rossz hangulathoz, ingerlékenységhez vezet.

 • Samyr 400mg /5ml S-Adenosyl-Methionin

  Az S-Adenozil-Metionin egy a szervezetben is megtalálható természetes vegyület, amely jelentős szerepet játszik a hormontermelés szabályozásában és a sejtmembránok fenntartásában. A Samyr-t eredményesen használják porckopásos fájdalmak és gyulladásos állapotok kezelésére.

Árak

NAD+ Detox’ 139 000 Ft
NAD+ Fat Burner 139 000 Ft
NAD+ Vitamin Immun Boost 139 000 Ft

 

Vissza

Ez is érdekelhet

Minden velünk töltött nap egy újabb exkluzív élmény ígérete. Minden nálunk töltött nap egy újabb lépés az egészség felé.

NAD+ infúzió

NAD+ infúzió

Az egyoldalú táplálkozás és a mozgáshiány kompenzálása kapcsán egyre népszerűbbek az étrendkiegészítők és a multivitaminok, amelyek piaca az...

Érdekel
Nutrigenetika

Nutrigenetika

A NutriGen teszt egy innovatív nutrigenomikai algorimus a személyre szabott táplálkozási terv, étrendkiegészítés és testsúlycsökkentés...

Érdekel
Krioszauna

Krioszauna

A krio szauna a hagyományos szauna ellentéte, ugyanis a szervezetet rövid időre, -120 °C és -170 °C közötti hőmérsékleti közegben tartja.

A...

Érdekel
Hidrogénterápia

Hidrogénterápia

„NEM AZ OXIGÉN, HANEM A HIDROGÉN AZ ÉLET ÜZEMANYAGA” - Szentgyörgyi Albert híres mondata 

A molekuláris hidrogén nem csak energia...

Érdekel
Tradicionális kínai medicina

Tradicionális kínai medicina

 Tradicionális Kínai Medicina röviden TCM Kínából eredő, hagyományos orvosi eljárások gyűjtőfogalma, melyet a nyugati világ nagy részében és...

Érdekel