E-mail Telefon Cím
Főoldal / Infúzió kúrák / Nad+ Vitamin Immun Boost

Nad+ Vitamin Immun Boost

Nad+ Vitamin Immun Boost

Nad+ Vitamin Immun Boost

A stressz, a rossz táplálkozás, a mozgásszegény életmód jelentősen rontják a sejtfunkciókat. A NAD+ Vitamin infúzió hatékonyan tölti fel a szervezetet vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek segítségével visszanyerhetjük mentális és fizikai erőnlétünket. A kezelés segít abban is, hogy immunrendszerünk hatékonyabban vegye fel a harcot a betegségekkel és a szezonális járványokkal. A Vitamin Immuns Booster infúzió a szervezet számára leginkább nélkülözhetetlen vitaminokat, aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazza, amelyek a NAD+ koenzimmel szinergiába lépve erősítik a szervezet immunrendszerét.

 

Az EVERGREEN ezért ajánlja Önnek a NAD+ Immune Boost-ot:

„A stressz, a túlzott táplálékbevitel, a kimerültség és a mozgásszegény életmód nemcsak fizikailag terheli meg szervezetünket. A NAD+ Vitamin Immune Boost infúziónk tele van fontos vitaminokkal, aminosavakkal és esszenciális ásványi anyagokkal, valamint a NAD+ koenzimmel, melyek kompenzálhatják az életmódunkból fakadó szervezetünkre gyakorolt hiányosságokat. Ez az intravénás infúzió immunerősítő összetevőket használ a betegségek megelőzésére és leküzdésére. Aminokeveréket tartalmaz három B-vitamin hozzáadásával. A garantált hatás biztosításához az egyik legjobb antioxidánsnak, a glutationnak nagy dózisát adjuk hozzá.

Ha általánosságban lemerültnek érzi magát, nem érzi frissnek magát, vagy egyszerűen csak szeretné megerősíteni immunrendszerét a szezonális vírusok támadásaival szemben, akkor a NAD+ Vitamin Immune Boost kiváló partnere lehet Önnek.

Jelenleg a vírusok korát éljük. A kor előrehaladtával az emberek NAD+ szintje kritikusan csökken, ezért elengedhetetlen, hogy mitokondriális egészségünket folyamatosan optimalizáljuk és immunrendszerünket – ha lehetőségünk engedi - megerősítsük.”

Összetevők: Myers-koktél, unizinc, NAD+, glutation

Időtartam: 40-60 perc

 Infúzió terápia előtt: 

Az infúzió terápiák igénybevétele előtt a páciensnek gondosan át kell gondolnia és meg kell terveznie a kezelés céljait. 

• bármilyen fennálló egészségügyi probléma esetén külön előzetes orvosi egyeztetés szükséges

• csak megbízható, orvos és a kezelőszemélyzet által előállított és adminisztrált IV készítményeket szabad használni

• az IV terápiát adminisztráló szakembereknek fel kell mérniük a páciens alapvető egészségügyi állapotát (szedett gyógyszerek, releváns betegségek, allergiák)

 Az infúzió terápia kockázatai:

Jelenleg az infúzió terápiák egészségügyi kockázatai nem ismertek, ugyanakkor kockázatot jelenthet a túl gyakori igénybevétel, illetve felléphetnek a vénaszúrásnál jelentkező megszokott problémák (bár ezek előfordulása szakértő beadás esetén minimalizálható).

A terápiát adminisztráló személyzetnek adekvát felvilágosítást kell adni a páciens kezeléssel és hatásokkal kapcsolatos kérdéseire.

https://evergreen.salonic.hu/selectEmployee/?placeId=8521&serviceId=184654

Vissza

Ez is érdekelhet

Minden velünk töltött nap egy újabb exkluzív élmény ígérete. Minden nálunk töltött nap egy újabb lépés az egészség felé.

NAD+ infúzió

NAD+ infúzió

Az egyoldalú táplálkozás és a mozgáshiány kompenzálása kapcsán egyre népszerűbbek az étrendkiegészítők és a multivitaminok, amelyek piaca az...

Érdekel
Nutrigenetika

Nutrigenetika

A NutriGen teszt egy innovatív nutrigenomikai algorimus a személyre szabott táplálkozási terv, étrendkiegészítés és testsúlycsökkentés...

Érdekel
Krioszauna

Krioszauna

A krio szauna a hagyományos szauna ellentéte, ugyanis a szervezetet rövid időre, -120 °C és -170 °C közötti hőmérsékleti közegben tartja.

A...

Érdekel
Hidrogénterápia

Hidrogénterápia

„NEM AZ OXIGÉN, HANEM A HIDROGÉN AZ ÉLET ÜZEMANYAGA” - Szentgyörgyi Albert híres mondata 

A molekuláris hidrogén nem csak energia...

Érdekel
Tradicionális kínai medicina

Tradicionális kínai medicina

 Tradicionális Kínai Medicina röviden TCM Kínából eredő, hagyományos orvosi eljárások gyűjtőfogalma, melyet a nyugati világ nagy részében és...

Érdekel