Health Resort

lélegzetelállító panorámával, luxusszínvonalú felszereltséggel és a prémium resort nyújtotta szolgáltatásokkal

Health Resort

lélegzetelállító panorámával, luxusszínvonalú felszereltséggel és a prémium resort nyújtotta szolgáltatásokkal

Egészség, wellness és kikapcsolódás egy helyen!

Töltődj fel az Evergreen tradicionális és XXI. századi kezeléseivel vagy sajátítsd el a golfozás alapjait szakedzőinktől. Elegáns környezetben nemcsak a golf sport szerelmeseit várjuk, hanem mindazokat, akik értékelik a kiemelkedő minőséget, a kifinomult designt és a színvonalas szolgáltatásokat.

160 hektáros területen elterülő exkluzív komplexumunkban egy Robert Trent Jones II által tervezett, 18 lyukú bajnoki golfpálya mellett egy klubház is a rendelkezésedre áll, ahol fine dining étterem és bár is működik. A konferenciaközpont egész évben használható.

A nálunk töltött idő egy feledhetetlen életérzés! 

Éld át Te is!

Szállás

Ébredj a lenyűgöző természettel a zalai dombságok ölelésében!

A Zala Springs Health & Golf Resortban modern kétszemélyes stúdióktól a tágas luxus lakosztályokig minden igénynek megfelelő szállás megtalálható, így az ízlésednek leginkább megfelelő környezetben töltődhetsz fel – akár kedveseddel, családoddal vagy egyedül érkezel.

Megnézem a szobákat

Evergreen

Az Evergreen a tradicionális orvoslás és a modern terápiák találkozásának helyszíne. Holisztikus megközelítésünk és a páratlan természeti környezet hozzájárul vendégeink testi, lelki és szellemi megújulásához. Hiszünk abban, hogy a személyre szabott tudomány, technológia és coaching létfontosságú eszközök a rövid és hosszú távú egészségi állapot kezelésében és javításában. Vendégek széleskörű szolgáltatásaink közül választhatnak, melyben megtalálhatóak a nyugati és keleti terápiák. Programunk lényege, hogy tegyünk azért, hogy egészségesek maradjunk, tegyünk azért, hogy egészségesek legyünk. Minden nálunk töltött nap egy újabb lépés az egészség felé. Minden velünk töltött nap egy újabb exkluzív élmény ígérete.

Változtass ma! Gondolj a holnapra!

Fedezze fel egészségközpontunk sokoldalú szolgáltatásait, melyek segítenek Önnek megtalálni a testi és lelki harmóniát.

Egészségbár

Private Spa

Személyi edzés